Diensten

1

Diensten

Short Lease

Wanneer u werknemers in dienst neem met jaarcontracten biedt Autobedrijf Haisch u de mogelijkheid van een  leaseprijs voor 12 maanden en geven u de leaseprijs op voor het eventuele tweede en respectievelijk volgend jaar.

Financial Lease

Wanneer u kiest voor financial lease dan bent u zeker van vaste maandbedragen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt u eigenaar van de auto. Bij financial lease kunt u ervoor kiezen om de waarde van de aanschaf volledig te financieren. Een aanbetaling is mogelijk.(Wellicht verkregen uit de inruil van uw huidige auto),dit geldt ook voor een slottermijn. Dit is een restant betaling. Aan het einde van het contract, die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte waarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor lager uit. U betaald tijdens de overeengekomen looptijd elke maand een vast bedrag. Aangezien u economisch eigenaar bent van de auto komt deze op de bedrijfbalans van uw onderneming te staan.

Full Operational Lease

Dit is de leasevorm die in het zakelijk verkeer het meest gebruikelijk is. Het voordeel is dat alle autokosten vooraf precies kan budgetteren en dat men alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen geeft.

Auto inkoop

Wij zijn ook het adres voor het inkopen van uw auto. Kom langs voor een vrijblijvend inkoopvoorstel van uw auto.

Autobedrijf Haisch heeft een eigen ophaaldienst.

Uw mobiliteit is onze zorg!

Wat maakt ons uniek

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short and attractive.

We Understand Requirements

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique.

We Work Precisely ​

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique.

We Deliver Best Output​

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique.

Op Zoek Naar Een Betrouwbare Occasion?

Uw mobiliteit is onze zorg. Wij denken graag met u mee in uw zoektocht naar een betrouwbare (nieuwe) auto.